Бърза доставка с Еконт в цяла България
Магазин за орхидеи в гр. София бул. Ломско шосе 112
  • Seramis Витална храна за кактуси и сукуленти 200мл

Seramis Витална храна за кактуси и сукуленти 200мл

  • 12.90 лева

Seramis Витална храна за кактуси и сукуленти 200мл.

Грижете се и наторявайте правилно кактусите и сукулентите!

Течната витална храна за кактуси и сукуленти на SERAMIS® е идеална за всички видове кактуси и сукуленти. Специалната хранителна формула с ниско съдържание на азот и фосфор е специално пригодена за нуждите на този вид растения. Тя ефективно снабдява вашите растения с всички важни основни вещества и микроелементи и по този начин насърчава дълготраен, великолепен цъфтеж и здравословен растеж на вашите растения. 

В допълнение към храната за кактуси и сукуленти на SERAMIS препоръчваме специалния субстрат за кактуси и сукуленти SERAMIS.

Дозиране

Махнете капачката, за да разкриете системата за дозиране. Дръжте бутилката в изправено положение, леко стиснете бутилката, за да запълни дозиращата камера с растителна храна. Дозаторът ще върне обратно излишъкът тор, оставяйки 5 мл доза в камерата. Добавете тази доза до 1 литър вода. Торете при всяко второ поливане от март до октомври, не торете във фазата на почивка от ноември до февруари.

Това редовно, нежно торене осигурява на вашите растения винаги да са идеално снабдени с всички важни основни вещества и микроелементи. Специалната хранителна формула осигурява оптимално снабдяване с хранителни вещества и по този начин за великолепно цъфтящи кактуси и сукуленти.

Течен NPK тор 3+4+5 с микроелементи, с комплексообразовател EDTA, ниско съдържание на хлорид.

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро