Ниска цена на доставка с Еконт в цяла България
Център за орхидеи в София, ж.к. Младост 1, бл.39
  • Orchid Myst Спрей за подхранване

Orchid Myst Спрей за подхранване

  • Каталожен номер: TR02
  • Наличност: В наличност
  • 5.90 лева

Спрейът за подхранване Orchid Myst е революционно нов начин да се осигурят на орхидеите всички необходими хранителни вещества - както минерални, така и органични. Специално създаден и за по-продължителен цъфтеж, спрейът за подхранване осигурява цялостна грижа за орхидеите.

Подходящ за всякакъв вид орхидеи, изключително подходящ за Орхидеи Ванда. Пулверизирайте корените и листата за перфектни резултати - здрави и силни растения с обилен цъфтеж!

Редовното подхранване със слабо концентриран разтвор на хранителни вещества е най-добрият начин да се подхранват орхидеите тъй като това максимално доближава растенията до естественото им "хранене" в природата.

Спрейът за подхранване се предлага в опаковки от 100 мл, 300 мл и 750 мл.

Начин на използване: Изцяло пулверизирайте листата, корените и корите, препоръчително на всеки 2-3 дни.

Прочетете изключително полезната статия за торенето на орхидеи с Orchid Focus в нашия Блог.

Повечето торове за орхидеи, които се предлагат, съдържат амоняк и урея. В един момент когато се натрупат в по-голяма концентрация, тези вещества могат да окажат пагубно въздействие върху Вашите растения Орхидеи. Продуктите Orchid Focus не съдържат никакви токсични вещества.

Избирайки продуктите Orchid Focus, Вие избирате възможно най-доброто подхранване за Вашите цветя, за да видите Вашите орхидеи в целия им блясък!

Напиши ревю

Внимание: HTML не се допуска!
    Лошо           Добро
Свързани продукти