• Кошница

  Агроперлит - насипно по 1 литър

  Агроперлит - насипно по 1 литър
  Агроперлит - насипно по 1 литър

  Агроперлит - насипно по 1 литър

  • Продуктов номер: TR28
  • Наличност: В наличност
  • 0.70 лева

  Наличност в магазин Orhidei.bg гр. София ж.к. Младост 1 бл. 39


  Тагове: перлит агроперлит орхидеи цветя агро перлит

  Агроперлитът притежава редица качества, които го правят незаменим подобрител на почвите при производството на цветя, разсади и зеленчуци, както и като добавка в почвени и торфени субстрати. Агроперлита е химически инертен, създава стерилна среда, и улеснява доставката на хранителни вещества  в растенията.

  Приложение:
  Използването на агроперлита като компонент в почвените смеси позволява значително да се подобрят характеристиките на субстратите. Повишава рохкавостта, въздушната проницаемост, предотвратява уплътняването на почвата и образуването на почвена кора.

  Притежава висока абсорбираща способност, 100гр. перлит поемат до 400мл. вода, която отдават постепенно на растенията. Предпазва корените от загниване в следствие на прекомерно напояване. Благодарение на капилярното разпространение на влагата почвата се овлажнява постепенно. Поради неутралното си pH агроперлита  помага за намаляване на киселинността на почвата.

  Приложение на агро перлита за орхидеи:
  Агро перлитът може да се използва самостоятелно или като компонент в почвени смеси за орхидеи. Много е подходящо приложението му в субстрат за Орхидеи Цимбидиум.

  Цената е за 1 литър


  Доставяме поръчаните от Вас растения Орхидеи и аксесоари до всяка точка на България. Сайтът ще изчисли ориентировъчна цена на доставката, която ще трябва да заплатите.

  Поръчките се изпълняват обикновено до 2 дни след заявяването им през сайта или по телефона, но е възможно забавяне в случаите когато има голям брой направени поръчки.
  Поръчките с избрана дата на доставка се изпълняват на желания ден.

  Цени на доставката:
  В момента доставките се извършват с куриерски фирма Еконт:

  • До офис на Еконт                                - цени, започващи от 5 лева, според тарифите на Еконт Експрес.
  • До Ваш адрес с Еконт                        - цени, започващи от 6 лева, според тарифите на Еконт Експрес.

  За още по-ниска цена на доставката - платете с дебитна или кредитна карта онлайн.

  Офиси на Еконт: вижте тук

  Поръчаните от Вас Орхидеи ще получите в специални кашони, за да бъдат цветята максимално защитени по време на транспорта. Цената на опаковката за 1 поръчка, съдържаща цветя е 1.50 лева. За поръчки без цветя не се дължи такса опаковка. Единствено ако продуктите са чупливи (стъклени кашпи) се налага допълнително опаковане както и пратките се обявяват като чупливи в Еконт и с обявена стойност. Поради тази причина доставката се оскъпява.

  1 кашон за цветя побира обикновено 3 орхидеи.

  Напишете отзив

  Бележка: HTML не е преведен!
      Лош           Добър